Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen gyógyszer az Imovane?...

Milyen gyógyszer az Imovane? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Az orvosomtól Dormicumot kértem, de azt mondta, hogy inkább ezt írja fel, mert "korszerűbb", de mást nem mondott. Kinek mi a tapasztalata?

2012. máj. 28. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg sokkal korszerűbb : nem változtatja meg az alvásciklust, így nem rontja az alvásminőséget, szemben a Dormicummal, ami igen. Ráadásul biztonságosabb is az alkalmazása (kevésbé lehet túladagolni, ill. egy esetleges véletlen túladagolás jóval veszélytelenebb tünetekkel jár). Összességében pihentetőbb alvást eredményez jóval kevesebb lehetséges mellékhatással.
2012. máj. 28. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon jó altató. Én napokig nem tudtam aludni semmit, orvos ezt írta ki. Első este beszedtem lefekvés előtt negyed órával. Lefeküdtem aludni, tízkor elaludtam, zsinórban aludtam reggel hatig. Nagyon jó altató.
2021. febr. 22. 20:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy azóta a Somnogent használom, ami nagyon jó altató, csak hát a mellékhatások miatt nem biztos, hogy megéri...
2021. márc. 12. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!