Szedett valaki Imigran spintet akinek elviselhetelen és hosszan tartó migrénje van? Használt a gyógyszer? Tapasztalatok?
Köszönöm válaszod:)
nekem sajnos minden hónapban jelentkezik mensi környékén.sokféle gyógyit kipróbáltam sajnos eredménytelenül.nem tudom meddig bírom még,mert egyre erősebbek a rohamok és akár 12-16 órán át is tart.mellé hányás társul.tanácstalan vagyok,mit tegyek,mert két babám van,akire ilyenkor anyum vigyáz mert feküdnöm kell,de ez nem megoldás.
nem vagy egyedul, en is probaltam sokmindent. spedifen, cataflam, algopirin, panadol....semmi, es en is gyakran hanyok. nekem se tudjak, mitol, lehet a szemem (pedig hordom a szemuvegem), lehet stressz, stb.
nekem a leghosszabb az nyolc nap szuntelen, lukteto fejfajas :(
azota nagyon odafigyelek, h sokat igyak, rendesen, vitamindusan egyek, de meg igy is, ma megint...
viszont van egy megoldas: a citromos kave. borzalmas ize van, de kb 30 perc utan enyhul. de nyilvan nem iszom minden nap.
en is a wc folott ittam eleinte, es mindig volt valami a kezemben, amit gyorsan ehetek utana (pl: tejszinhab), es igy nem fordult vissza.
ne tegyel bele sok citromlevet, csak kb egy teaskanalnyit. aztan ha ledolsz egy fel orara, utana sokkal jobb lesz.
Szia!
Neked bevált az Imigran?
Nekem nagyon jó volt 2évig, de újabban már CINIE-t írtak fel .
A hatóanyag ugyanaz, de jóval olcsóbb.Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!