Hol van az a rengeteg elhízott fiatal, akikről a híradások szólnak?
Figyelt kérdés
A statisztikák ezt mutatják, és a tv-ből is folyik ez az info. Ennek ellenére az utcán, és főleg a strandon csupa vékony tiniket látok. Hogy lehet ez? Akin van egy kis felesleg, az csigaházba bújik, nem nagyon megy sehová, ezért nem látni őket sehol?2009. jún. 29. 22:34
11/13 anonim válasza:
Egyetértek a 23:27-sel. Saját tapasztalatból tudom, hogy a legkönnyebb sírni, meg panaszkodni, hogy kövér vagyok, de azért zabálom a kenyeret. Én is duci kamasz voltam, a helyi strandot gyerekkorom után kb. 22 évesen láttam ismét. DE láttam! Tehát megelégeltem az önsajnálatot, a kövérséget, azt hogy nem tudok nyáron kimozdulni és lefogytam. Nem is keveset. Szóval megértem a ducibb embereket, de ugyanakkor nem is. Természetesen kivétel az, aki vmilyen betegés miatt nem tud fogyni.
12/13 anonim válasza:
Harmadik vagyok! Asszem!:D
Én a héten megyek dokihoz, mert valószínű valami egészségügyi okbók kifolyólag vagyok olyan, amilyen!
Miden reménységem abban áll, hogy kapok segítséget és fogyhatok végre! Mert csupán "önerőből" nem megy, valószínűleg hormonális probléma!
Szóval nem könnyű egy kövér ember élete4
Csak gátakba ütközünk mindenhol. Én most keresek munkát, de abban is hátrányos helyzetben érzem magam a külsőm miatt!
13/13 anonim válasza:
Nem csak a kövérek nem szeretnek strandra menni. Én sem szeretek, mert én meg már túl vékony vagyok. Csak arra nem néznek máshogy, aki izmos, vagy jó segge van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!