Hol van az a rengeteg elhízott fiatal, akikről a
híradások szólnak?
Há én most dagi vagyok és tényleg bazárkózom,tudom nem jó,de élni nincs kedvem ilyenkor...
Egyébként sztem sok a kövér fiatal,csak ők nem mernek strandra menni,általában olyan helyekre mennek amik eldugottak hidd el:)
2009. jún. 29. 22:36
Én kövér vagyok és igen a magamfajta nem igazán megy ki nyáron!Főleg mivelitt a nyár és minnél kevesebb ruhát hordanak az emberek,én meg aztán nem tehetem meg!Sajna!Így a gép és a tv előtt ülök!Remélem kielégítettem a kérdésedet:)
2009. jún. 29. 22:43
Én sem nagyon szeretek menni társaságba, ha folyik rólam a víz!:)
2009. jún. 29. 22:48
Én is az elhízott fiatalok közé tartozom, és nem járok strandra. Kb. 14 lehettem, amikor kimentünk egy pesti strandra, és nagyon sokan beszóltak, rosszul esett. azóta nem járok Magyarországon strandra. A tenger más, mert ott a kutyát nem érdekli, hogy mi van rajtad, és hogy nézel ki.
Egyébként én pl. rövid ujjút/ujjatlan felsőt sem viselek, mert vastag a karom. Nem hordok rövidnacit, mert vastag a vádlim. És mindezt azért, mert egyszer valaki megjegyezte, hogy vastag a karom/vádlim/lábam, stb.
Szóval igen, csigaházba bújunk, így talán kevesebben csesztetnek minket.
2009. jún. 29. 22:51
5/13 A kérdező kommentje:
Ez annyira szomorú... Ne zárkózzatok be emiatt! Kb 30 kg felesleg van rajtam, de ettől függetlenül strandra is elmegyek. Szerintem azoknak, akiknek a véleményétől tartotok, sokkat több szégyellnivalójuk van, mint Nektek!
Kedves sorstársak: csak azért mert van rajtatok egy kis felesleg, ne hagyjátok hogy ez visszatartson, menjetek el barátokkal, rokonokkal, ismerősökkel szórakozni, pihenni, élvezni ezt a szép időt. Ha valaki pedig beszólna hagyjátok figyelmen kívül. Ne engedjétek hogy csak azért mert van rajtatok egy kis fölösleg, be legyetek zárva mint az elítéltek. Csak pozitív hozzáállás kérdése az egész.
2009. jún. 29. 22:54
22:51-es vagyok.
Szórakozni járok, sétálni is. Csak a strandra nem járok. A strandon még a lányok is úgy tudnak nézni, hogy az valami hihetetlen. Amikor ilyen full megalázóan végigmérnek, és lesajnálóan néznek rám... Az élettől elmegy a kedvem, kb.
Marad a tenger.
2009. jún. 29. 22:57
Ne hagyja senki magát ha beszólnak vágd pofán az illetőt:D
2009. jún. 29. 23:20
Egyépként szerintem tenni is kell ha ennyire zavarja az embreket a súlyok...Én is holnpa kezdek bele a egy fogyókúrába:D este futás nappal pedig semmi csak valami gyümölcs pl. dinnye vagy alma le kell adnom a ezt a kis felesleget :D (kb 7 kg "csak":D)
2009. jún. 29. 23:27
sztem ez ott kezdődik, h a média manipulál, és van h a fele sem igaz semminek onnan.
2009. jún. 30. 00:31
Kapcsolódó kérdések: