Még novemberben volt egy elég csúnya bokaficamom, ami hellyel-közzel rendbe jött már. Most viszont újra jelentkezett a fájdalom, és már lassan az egész lábam fáj, alig bírok ráállni. Mi okozhatja ezt ennyi idő után?
A boka duzzadásával járó enyhe vízvisszatartás, vérpangás változatlan helyzetben való hosszas üldögélés, vagy álldogálást követően is előfordulhat, vagy szoros zokni is előidézheti a vérpangást. A gyermekláncfű természetes vízhajtó. Friss zsenge leveleit salátában is fogyaszthatod, vagy igyál forrázatot belőle.
Bármiféle kezelést orvosi kivizsgálásnak kell megelőznie. A kivizsgálás során vér -és vizeletvizsgálatot, sokszor ultrahang -és EKG felvételt készítenek, megmérik a vérnyomást, és fizikálisan is megvizsgálnak.
Mostanában nem sétáltam sem ácsorogtam többet, zoknival sem lehet probléma (eddig sem volt), nem hiszem, hogy valami ilyen váltotta volna ezt ki. Valamint csak a sérült lábam produkálja ezt, ezért nem tudom ezt figyelmen kívül hagyni.
Még egy ideig nem tudok orvoshoz menni vele ha nem szűnne meg a probléma, addig próbálom más módon enyhíteni a fájdalmat, jobbat sajnos nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!