Nők, kik ülő munkát végeztek, gaz az, hogy a sok ülőmunkától ellaposodik a fenék?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 20:14
1/13 anonim válasza:
Max akkor laposodhat el, ha nem sportolsz. Mivel akkor nincsenek használva az izmok, a térfogatuk pedig csökken.
2/13 anonim válasza:
És még az aranyér réme is fenyeget.
3/13 anonim válasza:
Ilyet még nem hallottam. Ha viszont edzenél rá, tuti nem fog még az ülőmunkától se!
4/13 anonim válasza:
Ha reggel 1 óra futással kezded a napot és délután is beiktatsz némi sportot akkor nem.
30 éve dolgozom ülve és nem lapos, nem nagy, nem lóg...
5/13 anonim válasza:
Az enyémnek semmi baja, pedig elég régóta ülök rajta.
6/13 anonim válasza:
Nem. Én fizikai munkát végzek és nekem lapos. Anyukámnak ülő munkája az övé nagyon gömbölyű.
7/13 anonim válasza:
Nekem nem lapos pedig ülök egész nap.inkabb tul kerek is
8/13 anonim válasza:
ha tudsz menj el futni, esetleg konditerembe. Vannak nagyon jó alakformáló gépek.
9/13 anonim válasza:
én sportolok és úgyis lapos, unokatesóm egész nap ül, neki meg gömbölyű
nem az üléstől lesz lapos, ez genetika
én ha megfeszülök se lesz kerek, latin popsim
10/13 A kérdező kommentje:
Nekem alapból kerek fenekem volt, de most teljesen megereszkedett, ellaposodott. És azt mondta valaki, hogy ez az ülőmunkától van. Tornázom rá, valamennyire látszik az eredmény, de még mindig nem vagyok megelégedve vele.
2012. máj. 27. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!