Lehet megkarcolt egy rozsdás dísztál. (iskolában) Félek. Hogy fel fog menni a piros csík. Elmenjek vele orvoshoz?
Figyelt kérdés
Tényleg nagyon kicsi a seb és két helyen is..illetve az egyik alatt kb öt cm-rel egy kis piros folt van..lehet az is megvágodótt..nemtudom..és azt se h rozsdás volt-e :S
És a tetanusz az nem árthat?Főleg ugy hogyha lehet nem is volt rozsdás és semmi bajom és feleslegesen adják be?Vagy lehet majd kiröhögnek az orvosok mert semmi bajom...://
2012. máj. 25. 17:13
11/30 anonim válasza:
Ha nagyon kicsi akkor talán nincs baj holnap azért mutasd meg az orvosnak. Ne izgul biztos nem lesz vele baj. Engem is karcolt már meg rozsdás vas.
12/30 anonim válasza:
Többen leírták már előttem, és én is csatlakozom hozzájuk: ne aggódj feleslegesen, nem fogsz belehalni. Ha pedig mégis észrevennéd magadon a fertőzésre utaló jeleket (a csíkot), irány az orvos. Ennek esélye azonban igen alacsony.
13/30 A kérdező kommentje:
de ha elmegyek az orvoshoz akkor meg körberöhögnek...mert kis seb és nem fognak látni rajta semmit...
akkor elég lesz akkor menni ha már látok egy kis csíkot?
2012. máj. 25. 17:52
14/30 A kérdező kommentje:
úgyis lehet vérmérgezésem h nem látni csíkot vagy nagyon halovány?
2012. máj. 25. 17:56
15/30 A kérdező kommentje:
összevok zavaraodva..msot az jobb ha kicsi a seb vagy ha mély?mert olvastam ha mély akkor amikor vérzik akkor kimosodik a fertőzés ha meg kicsi akk nem jut be oxigén és ez miatt lesz :O :'(
2012. máj. 25. 18:13
16/30 anonim válasza:
Inkább menj el orvoshoz, mert addig csak parázni fogsz...! Ha meg kiröhögnek ne foglalkozz vele, legalább megnyugodtál!
17/30 A kérdező kommentje:
de befogják adni az oltást ha nem is nagy a seb?
és am azt popsiba adják?
2012. máj. 25. 18:33
18/30 A kérdező kommentje:
meg olyan furán görcsöl a jobb mellem alatt...:O
2012. máj. 25. 19:03
19/30 anonim válasza:
Menj el egy orvoshoz és kész. Úgysem tudunk megnyugtatni!
20/30 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm:)
2012. máj. 25. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!