Sürgős! Ez vérmérgezés jele lehet? (Piros csík)
Figyelt kérdés
A térdemnél van egy rövid, piros csík, de nagyon vékony, és púpos is, ha hozzáérek, mint egy karcolás.
Nincs sebem sehol, nem léptem rozsdás szögbe, lázam sincs, meg semmi, de a csík 2 végén van 1-1 apró, piros kis pötty.
Ugye attól nem kaphattam vérmérgezést, hogy kis parfümöt fújtam egy kisebb sérülésemre(de nem seb volt).
Csak ha esetleg parfüm kerül a vérbe, az okozhat ilyesmit?
Azt mondják, a parfüm fertőtlenítésre is jó.
És mennyi idő, amíg a csík halad a szív felé?
Nekem már elég régóta ugyanott van.
2012. jan. 5. 22:17
1/3 anonim válasza:
ha nem léptél rozsdás szögbe vérmérgezésed sincs. a parfüm tényleg jó fertőtlenítésre, nem lesz tőle bajod, hisz amúgy is a bőrödre fújod. ha már régóta ott van, és eddig se volt bajod, most se lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Egyáltalán a vérmérgezéses csík púpos, vagy nem is érezni, mert a bőr alatt van?
2012. jan. 5. 22:35
3/3 anonim válasza:
Ez csak karcolás vagy macskakarmolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!