Hogyan lehet a menstruációt késleltetni? Kezdjek el fogamzásgátlót szedni?
Figyelt kérdés
Jövőhét pénteken megyünk kirándulni, fürdőhelyre megyünk és ahogy kiszámoltam pont akkor fog megjönni. Nem tudom mit tehetnék.
14/L
2012. máj. 24. 22:30
1/6 anonim válasza:
14 évesen? Fogamzásgátlót? Azért, hogy a menzeszedet tologasd? Remélem ez nem komoly, épeszű orvos fel sem írná szerintem.
Reménykedj, hogy nem akkor jön meg, vagy használj tampont.
2/6 anonim válasza:
Hát most ez miatt ne kezdj el hormonokat szedni, 14 évesen főleg ne. Próbálj meg tampont használni, akkor tudsz fürdeni is, és kényelmesebben leszel.
3/6 anonim válasza:
14 évesen nem tudom mi alapján tudod kiszámolni, tudtommal ilyenkor még nem áll be annyira hogy napra pontosan megmond, mikor fog megjönni. Én 21 évesen se tudom, mikor jön meg, sőt, amíg fogamzásgátlót szedtem, addig is össze-vissza jött meg, de mondjuk szerintem nálam nincs minden rendben. A lényeg, hogy ne parázz előre, az is lehet hogy egyáltalán nem jön meg jövőhét péntekre. Amúgy meg a fogamzásgátló nem késleltetné, pláne nem így egy héttel előtte, ugyanis azt akkor kell elkezdeni szedni legelőször, mikor megjön, vagyis mégha fel is íratnád, ha pénteken jön meg, pénteken kellene elkezdened szedni, vagyis tök értelmetlen. Ez van, mész még kirándulni máskor is.
4/6 anonim válasza:
Ennyi évesen tényleg nem lenne jó szedned.
Sajnos van ilyen, legrosszabb esetben ne menj ott fürödni! :(
5/6 anonim válasza:
Nekem az Algopyrin mindig késlelteti ....de ez nem mindenkinél jön be...
(egyébként 14 évesen nekem is szinte napra pontos volt már)
6/6 anonim válasza:
Neked kell alkalmazkodnod a menstruációhoz, és nem a menstruációnak hozzád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!