Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A véradásnál a hívteszt...

A véradásnál a hívteszt mennyi idő alatt hoz eredményt?

Figyelt kérdés

Nemrég voltam vért adni

( HIV miadt, az orvosom tanácsolta hogy azt válasszam mert full anonim és ingyenes is a sima hiv tesztel ellenétben amikor úgy néznek rád mint a véres rongyra az is ingyenes csak nem anoním szép nagy betűkkel kiírva: HIV)

Meg ugye egy év is eltelt már a kétes kaland óta így már az ablakperiódus is messze jár...

Akkor csak egy gombás fertőzésem volt(kenőcsös kezeléssel 1,5 hét után elmult), szigorúan monogám vagyok hűséges típus barátnőm nem volt az eddzések elfoglalnak az összes haverom túl volt a dolgon én egy ribancal voltam elsőn akartam túlleni 18évesen megbántam elég hányadék volt a csaj is... azóta senkivel sem...

Szóval a kérdés az lenne hogy amikor véradás előtt szúrkálják az újad ( az a hívteszt is??) elsőbb egy gépbe nyomta be ami asszem a hemoglobint adja aztán ilyen kis szívós csővel 2x3 pontra csüppentett vért ( erről gondolom h hív teszt lehetett) egyből nézte mivan de nem mondott nekem senki semmit h mivan én meg nem kérdeztem.... telefonszámot a legelején már elkérték mennyi idő mire kiderül h negatív vagy pozitív ha pozitív ott helyben nem mondják???

Beszarás kicsinál ez a bizonytalanság...

Kössz a válaszokat előre is!

2012. máj. 24. 10:03
1 2
 11/11 anonim válasza:
A véradás nem egyenlő a vérvétellel!!!
2015. okt. 12. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!