Mi lehet a térdemmel?
Ahogy megyek, olyan mintha elakadna benne valami.Furcsa,nehezebben is hajlik ezért.
Úgy érzem egy jó nagy "roppanás" kellene,hogy az a valami eltűnjön.Mi lehet ez?Nem fáj,nem dagadt.Lehet megerőltettem?
OFF: Nekem is volt hasonló problémám a térdemmel...igaz, hogy nekem fel volt dagadva és fájt is...de az az "akadó" dologban egyformák vagyunk.Elmentem ortopédushoz, erre az orvos azt mondta, hogy lehet hogy a "Meniscus" el van repedve. (meniscus = tulajdonképpen egy térd porc).Meg akartak operálni, hogy kiszedik azt a tört részt, de elküldtek röggönre, és kiderült hogy nem volt törés.Adtak láb merevítót és azzal voltam majd 1 hónapig.Végül is, csak egy térd izület volt begyulladva.
ON: Javaslom, hogy menj el orvoshoz.Itt elég nehéz nekünk találgatni, majd ő biztosra meg mondja mi a baj. :)
Jobbulást kívánok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!