Szerintetek az alkohol elmulasztja a fejfájást?
Figyelt kérdés
reggel fejfájással ébredtem, így vettem be rá egy saridont. most megint elkezdett hasogatni a szemem mögött egy kicsit, de nem tudom, hogy vegyek-e be rá még egyet. este úgy is megyünk bulizni, nem akarom magam duplán mérgezni:D de nyűgös sem szeretnék lenni.2012. máj. 19. 18:29
1/5 intrepid válasza:
Az alkohol mindenre jó :). Ha bulizni mész, és tudod, hogy inni akarsz, akkor ne vegyél be gyógyszert, mert összevesznek benned.
3/5 anonim válasza:
Kutyaharapást szőrivel, mi? Lehet, hogy mikor be leszel állva nem fogod annyira érezni, de abban fogadok holnap visszasírod a dolgot.
4/5 anonim válasza:
Az alkoholnak értágító hatása van, tehát nem tesz jót a fejfájásodnak. A máj, méregtelenítő szervünk, és nagyon utálja, ha ilyen-olyan szerekkel kell birkóznia. Rövid ideig, de erősen nyomd oda az ujjad végét a szemzugodhoz, a halántékodhoz, az orrgyökhöz, szóval az arc, a fej fájós pontjaihoz, majd engedd fel, és várj egy kicsit a következő nyomásig. Jól ismert megoldás az is, hogy a tenyered húsos párnájára mérj erős nyomást. Addig nyomd, amíg jobban nem fáj a nyomás, mint a fejed.
5/5 anonim válasza:
Kedves első válaszoló, te egy hülyegyerek vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!