Be van nőve a köröm a nagylábujjamba! Menjek el dokihoz?
Figyelt kérdés
Már majdnem 3hónapja be van nőve a köröm a nagylábujjamba, de nem akarok elmenni dokihoz, mert már így is sokat hiányoztam a suliból, és ha még 1-2 vagy 3 napot hiányzom, akkor vizsgáznom kell az egész éves anyagból. De attól félek, hogy elfog fertőződni és nagyobb baj lesz!2012. máj. 17. 16:20
1/5 anonim válasza:
Gyógypedikűröshöz menj, és így hiányoznod sem kell a suliból :)
2/5 anonim válasza:
Áztasd jól ki a lábad, vágd ki a körmöt és jól jódozd be utána, akkor nem fertőződik el.
3/5 anonim válasza:
Hát attól függ. Mert nekem is volt egy ilyen történetem, és nem javult semmitől.
Elmentem dokihoz, sebészetre.
Kb. 10 perc alatt kivágta. Utána mehettem haza. Soha többet nem volt vele gond, és nem volt vészes az "operáció" sem. Saját lábamon mentem haza. Bár kissé zsibbadt és vérzett :D
4/5 anonim válasza:
Igen, gyógypedikűr segítene valószínű.
5/5 anonim válasza:
Én otthon minden nap emelek rajta tűvel. Sikeresen kinövesztettem már párszor. Mondjuk szerintem ezt egy sima pedikűrös is megtudná csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!