Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor fog már lenőni a körmöm?

Mikor fog már lenőni a körmöm?

Figyelt kérdés

Tavaly augusztusban voltunk kirándulni és a patakban belerugtam egy kőbe véletlenül és azóta a körömházam nem a régi. Jelenleg már több,mint a felénél túl van már csak egy kicsi van hátra viszont az sárga. Egyébként ez a nagy lábujjam és azóta mindig piros és fáj ha hozzáérek.

Valami tipp amivel gyorsabban haladna a folyamat esetleg?

2012. máj. 1. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy gombás lett a körmöd.
2012. máj. 1. 07:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Komoly?

Mert én tisztán emlékszek,hogy abba a kőbe belerúgtam,sőt az egész körmöm olyan volt és bocsi rosszul fogalmaztam nem sárga sárga,hanem elvan színeződve a többhez képest és alatta látszik,hogy nő egy új köröm az olyan sárgás. És ha már a felénél túl vagyok,mert tényleg az egész körömházam "sárga" volt,akkor kétlem,hogy gombás lenne,mert nem kezeltem semmi olyasmivel,hogy elmúljon meg nem is tudtam,hogy nekem az van (?)

2012. máj. 1. 08:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Én egyszer egy vasajtót csuktam a körmömre, egészen a körömágynál, na az... hát vagy fél év volt, míg lenőtt rendesen, és nagyon idegesítő volt, mert a régi köröm félig oda volt nőve, félig letört, ezért az új növő köröm alánőtt a letört körömrésznek, és borzasztóan kellett figyelnem rá, mert nagyon könnyen beleakadt dolgokba, és úgy feltéphettem volna, ami viszont fájt volna, a még helyén lévő köröm miatt. :D

Ez kicsi bonyolultan hangzik, de hasonló lehetett szerintem, mint a tiéd. A színére nem emlékszem, de ha csak kicsit más, akkor lehet azért, mert már elhalt körömrész.

Én azt csináltam, hogy amikor már csak 1-2 mm volt, hogy lenőjön végleg a rossz köröm, (addig a szintig, amikor már lehet vágni) egész egyszerűen óvatosan feszegettem és letéptem. Kissé kellemetlen volt, de ott már nem nagyon volt összenőve az ujjammal és borzasztóan idegesített, nem akartam várni.

2012. máj. 24. 14:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat :)

Én is mindig tépegetem,de ahhoz,hogy az egészet le tudjam tépni nagyon sok van,így hát nincs más választásom,mint várni :/

2012. máj. 24. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.