Mitől vannak gugák a fejemen?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy a nyirokcsomóim vannak bedagadva csak. Kb 1 hónapja elmentem vérvételre,nem mutatott semmi gyulladást,csak azt,hogy kicsit vashiányos vagyk. Akkor még csak egy volt bedagadva,most már kettő,kb diónyi méretű. Nem fáj,csak ha megnyomom. És nemrég vettem észre,hogy az alsó fogsorom alatt is van egy ilyen kis gömb avgy nem is tudom mi. Fiatal vagyok nem akarok még meghalni XDXD. Na szóval,mi ez, és mitől van? Ha az számít,akkor elég sápadt avgyok,karikás szemű,de ez lehet a vashiány miatt is, nem hízok semmit,és pattanásos vagyok.
15/L
2012. máj. 16. 20:20
1/3 A kérdező kommentje:
Ja,és a torkom mindig ilyen gennyes,nem fáj,csak gennyes. Ha megvagyok fázva,ha nem.
2012. máj. 16. 20:23
2/3 anonim válasza:
El kéne menned orvoshoz!!! Ne félj, nem fogsz meghalni. :) Azt kívánom Neked, hogy soha az életben semmi bajod ne legyen!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
3/3 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy,nagyon szépen köszönöm,és viszont :D Szerintem a jövőhéten valamikor majd elemgyünk.
2012. máj. 17. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!