Mit csináljak? Pikkelysömör az arcomon és a fejemen, elegem van!
Voltam 3 bőrgyógyásznál:az egyik hidegen közölte hogy semmire ne számítsak felírt egy kénes sampont és nem használ
a másik olajos és szteroidos krémekkel és oldatokkal halmozott el egy-egy napig eltűnik,de büdős és zsíros lesz tőle minden
a harmadik a természetes utat ajánlotta ittam mindenféle gyóhyteát kentem, ecseteltem,de semmi.
Most már ott tartok hogy nem szívesen megyek fodrászhoz mert vastag plakkok borítják a fejemet, viszkednek és állandóan vakarom, na meg hullik mondani sem kell...borzalmasan érzem magam.
Az arcomon ha nem "hámlik" akkor piros és ég tényleg nem tudom mit kenjek már rá.
És még a két könyökömön is van ott talán a legvastagabb...
Tudom hogy nincs jelenleg ellenszer.
Azt hiszem hogy a létező összes szert kipróbáltam, de hátha valami kimaradt és ugye murphy lehet az lesz a megoldás ezért írtam ki a kérdést...
Köszi!
Hány éves vagy? Anyukám 36, 15 éves kora óta van pikkelysömöre. Még nagyon az elején neki is tele volt a feje meg az egész teste, nagyok voltak a foltok, kórházba kellett mennie.
Azóta persze sok idő telt el, és csak a lábán meg a karján vannak picike foltok, ő Dermovate krémet használ, ami nagyon jó rá.
Próbáld ki az aloe vera gélt.
DM-ben meg tudod venni, kb.1500 ft.
Kicsi, vékony flakonban árulják, az iható aloe termékek mellé szokták kitenni.
Két féle van, az egyiknek pumpás az adagolója, a másiknak kinyomós. Utóbbit vedd mert az sűrűbb és jobb.
Reggel, este kend be vastagon az érintett területet és hagyd beszívódni.
A barátnőmnek 1 hét alatt mulasztotta el, bár neki nem volt ennyire durva mint neked.
Remélem segít! Írd majd meg ha igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!