Mitől zsibbadhat ennyi ideje a jobb kezem?
Március vége óta folyamatosan zsibbad a jobb kezem,de annak is "csak" a gyűrűsujjig tartó része. Tudom használni, de elég kellemetlen már :S Dokinál voltam, röntgen nem mutatott semmit, a neurológushoz meg augusztus 10-re kaptam időpontot...
Amúgy régen nagyon magas volt a vérnyomásom, de a zsibbadás jelentkezése előtt 1-2 hónappal sikerült normálisra beállítani gyógyszerrel (megnéztem annak is a mellékhatásait, zsibbadás nincs köztük.)
Előre is köszönöm a válaszokat!
A könyököd nem ropog ha fekvőtámaszt csinálsz?
Nekem a bal kezem kisujja csinálja ugyanezt, mozgással gyógyitható és tornával!
Amúgy sima vénás keringési hiba amit a beállt ritkán terhelt izület okoz.
Ha ez gerincsérv vagy ilyesmi akkor nem tom mitől kaphattam volna hiszen már egy éve lassan semmilyen megeröltetö munkát nem végzek, néha kocsiban ülök néha meg az irodában....Ettöl hogy kapnék már sérvet??
Mégcsak nem is sportolok rendszeresen, és nem is edzem megeröltetöen csak nagyon ritkán egy kis alap torna...
gerincsérvet nem csak úgy lehet kapi hogy meghúzod magad vagy akármi. Hajlamosító tényezők is vannak, pl, a hanyag tartástól igenis lehet gerincsérv, ha olyanok a csontjaid állaga stb, azon kívűl lehet kinövés is ( meszes kinövés ) ami szintén hasonló a gerinc sérvhez, mert nyomja a gerincvelőt, meg a ki be futó ideg gyököket.
A neurológus majd úgyis elmondja, jó alaposan ki fog vizsgálni, a reflexeidet gerincedet mindent, és dönt a további sorsodról. Ha gerincsérv ne adj isten mégis, akkor lehet hogy be kell feküdnöd. de ezt majd a vizsgálat után úgyis meglátod.
27/L egészségügy, radiológia :)
Köszönöm, hogy ennyit segítesz! Egyik nap felkeltem és zsibbadt és csak erősödött... gerinctorna segíthet?
Amúgy nem ropog a könyököm. Csak a zsibbadás aggaszt már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!