Mitöl zsibbadhat a szám jobb oldala?
Nem tudom, neked mitől lehet, de én epilepsziás voltam, vagyok (10 éve tünetmentes, gyógyszer nélkül, de enyhe rosszullétek szoktak lenni, de már tudom kontrollálni), és nekem roham előtt jelentkezett sokszor 1-2 órával. Folyamatosan és egyre jobban zsibbadt a szájüregem jobb oldala, majd egyszer csak rám tört a roham.
Fordulj vele orvoshoz, lehet, hogy csak izomfáradság, vagy becsípődés okozza, esetleg elaludtad, de az is lehet, hogy szervi, idegi problémára utal. Sok dolgot jelenthet, de lehet, hogy semmi komoly probléma. Jobb azért kivizsgálni.
Nekem is van ilyen mostanában,nekem ilyen bizsergés szerü.
Én elmentem a háziorvoshoz,de különösebben nem foglalkozott vele.Azt mondta idegi okok miatt lehet.Én mivel szorongok,erre fogtam.
Nem kéne annyit orálozni emberek.XD
18/F
előttem a gyerek mekkora paraszt
neked lenne ilyen te gyökér és ha lebénulnál nem lenne kedved ilyennel viccelődi
ahelyett h ilyeneket irkálsz menj egy kutyához és "orálozd"
tuskó gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!