Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha gipszben van a lábam akkor...

Ha gipszben van a lábam akkor már esélytelen, hogy elmozduljon a csont valamerre nem?

Figyelt kérdés
Persze nem ugrálok vele, csak tegnap megrándult a lábam (felijedtem álmomban) és azért kérdezem.

2012. máj. 15. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Olyanról már hallottam, hogy a gipszben is rosszul forrt össz valakinek a csontja, de ez a törés súlyosságától is függ szerintem. Normális esetben azért a gipsz megtartja a lábadat megfelelően.

Attól, mert megrándult éjszaka, viszont még biztos, hogy nem mozdulhatott el. Én többször is ugyanígy jártam, amikor gipszben voltam, de nem lett semmi bajom.

Meddig leszel gipszben?

2012. máj. 16. 08:59
 2/4 A kérdező kommentje:
még 4-5 hét kb :\
2012. máj. 16. 10:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, nagyon sajnálom, tudom milyen rossz. De megszokható azért. A nagy nyári melegeket remélhetőleg elkerülöd vele.

Fekvőgipszben ne mászkálj tényleg, a lábujjaidat tornáztasd, a járóval már lehet majd menni rendesen, ha nem fáj.

Kitartást és jobbulást :)

2012. máj. 16. 10:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, majd igyekszem :) hát ez nem fekvő hanem már az a könnyű gipsz, ilyen színes :D
2012. máj. 16. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!