Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy alakul a testem, ha...

Hogy alakul a testem, ha váltok 4x8 ismétlésekre?

Figyelt kérdés

Súlyzós edzést végzek, heti 2x, hétfőn és pénteken.

Január óta edzem, 94-ről lementem 86 kilóra úgy, hogy mindenből 5x12-t csináltam. (fekvenyomás, háthoz húzás, nyakból nyomás, bicepsz, tricepsz, lábnyújtás, lábhajlítás, római pad) Milyen irányban változik az izomzatom, ha 4x8-ra térek át?

2012. máj. 15. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyobb terheléssel tudsz edzeni, így kissé nagyobb hangsúlyt kap az erőnövelés a kitartással szemben. A 8-as ismétlés egyébként arany középút, mindenre jó: erőnövelés, izomnövelés, kitartás.

Ami viszont nem jó az edzésedben, az a magas sorozatszám. Meddig tart egy edzés, ha minden gyakorlatból 5 sorozatot csinálsz? Egyetlen sorozattal is lehet fejlődni. Ha nagyon buzgó vagy, csinálhatsz hármat, de akkor már nagyon hosszú lesz az edzésed. 60 percnél tovább nem nagyon kellene tartania.

2012. máj. 15. 09:39
 2/3 anonim válasza:
Kérdezhetek én is valamit? Melyik gyakorlat az a római pad? Még nem hallottam róla, de érdekes neve van.
2012. máj. 16. 15:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Felülés római padon (hasizom erősítő gyakorlat)
2012. máj. 17. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!