A mellszőrzet átlagosan hány évesen és milyen gyorsan alakul ki?
Figyelt kérdés
Én most vagyok 20 éves, egy-két hónapja kezdett el nőni a mellszőrzetem. Igazából még nem hosszú és erős, de kezd körvonalazódni. Nektek hány évesen kezdődött? Milyen ütemben terjedt?2012. ápr. 22. 16:04
1/3 anonim válasza:
nekem hamarabb kezdödött,és gyorsan terjed!erösödik
2/3 anonim válasza:
Nekem 13! évesen kezdett erősödni az addigi piheszőr,és szerintem ,bár nincs viszonyítási alapom,nagyon gyorsan megerősödött és sűrű is lett,olyan 14 éves koromra.Persze én ilyen géneket örököltem,nálunk mindenki jó szőrös.
3/3 anonim válasza:
én 22 éves vagyok és csak a mellbimbóim körül, meg a szegycsontom felső részénél nő, ezért nem is szoktam meghagyni, max majd akkor marad, ha normálisan lesz mindenhol, ha egyáltalán lesz. ott ahol van és leszedem ugye, a borotválástól meg is erősödött. de sztem ez nagyon a genetikán múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!