Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek mi a véleménye az...

Kinek mi a véleménye az iRenew karkötőről? Hasznos és érdemes venni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha van felesleges pénzed, és hiszel a "varázslatokban" akkor érdemes. Alapvető műkédési elve a placebó és az emberi hiszékenység.
2012. máj. 14. 08:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyik barátomnak ilyen van és azt hiszi hogy ő ettől most istencsászár mert neki ájrenyúv karkötöje van és nem betegszik meg nem lesz rossz a közérzete, jól alszik,stb...

holott mindig panaszkodik hogy nem tud rendesen aludni,egész nap fáradt stb! nem ér semmit nagy hülyeség az egész!

Amerikában ezért beis perelték őket hogy nem jó semmire és jópárszáz millió dollár lett a kártérités!

2012. máj. 14. 08:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Megírták a véleményüket, amire kíváncsi voltál. Az enyém is az, hogy teljesen haszontalan dolog. De olvass utána és rájössz te magad is.
2012. máj. 14. 08:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Én árulom. Nagyon hasznos és érdemes venni. Ha többet veszel, annál nagyobb lesz a hatása! Meg az én házam is!
2012. máj. 14. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Roppant neveletlen dolog, amit csinálsz. Vagy ne kérdezz, vagy fogad el a válaszok sokféleségét.

Egzakt csak egyféle van: a tudomány mai állása szerint legfeljebb placebóként működhet.

2012. máj. 14. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egy egyszerű mágnese karkötővel is remek hatást lehet elérni.

800-ért vettem a Cserépvárosban.

2012. máj. 14. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Mint fentebb említettem, ennyit vártam tőled kedves kérdező és nem többet. Véleményt kértél és kaptál. Az hogy neked derogál az igazság és így reagálsz az a te intelligenciádat minősíti.
2012. máj. 14. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!