Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Szédülés, remegés stb a...

SOS! Szédülés, remegés stb a többi lent. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Előre is bocs az összevissza levél miatt. Nagyon félek. Szóval ma nagyon szédülni kezdtem. Anyu elvitt az orvoshoz. Ott remegtem mint a kocsonya. A pulzuson nagyon magas volt ,mikor picit lejjebb ment akkor kezdtem jobban lenni. Egy kicsit zsibbadt a kezem is és zúgott a fülem.

Tegnap sétáltam 9től kb. du.2-ig a napon. Akkor picit szédültem ,de az elmúlt később. Kb 1 hete folyamatosan hőemelkedésem volt mert náthás voltam és nőtt a bölcsességfogam ami bedagadt. Azóta már nem fáj és több mint fele kint van.

Alapjáraton alacsony a vérnyomásom ,de ma ittam egy hell energia üdítőt és ettem egy snikerset előtte meg kakaós csigát. Jelenleg picit kába a fejem még picit szédülök és hőemelkedésem van.

Igyekeztem mindent leírni ezek alapján én vagy napszúrásra vagy pánikrohamra vagy cukorbetegségre vagy vmi másra gyanakszom. Hétfőn megyek laborba ,de addig örülnék ha vmi lelkesítőt írnátok.

Köszönöm előre is.

2012. máj. 11. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez az első alkalom, h energiaitalt ittál?
2012. máj. 11. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az energiaital hirtelen feldobta a vérnyomásodat, úgy tudom magas a koffeintartalma, ne igyál ilyen vackokat, inkább valódi gyümölcsleveket.
2012. máj. 11. 15:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem első alkalom ,de most hirtelen ittam meg. Máskor mindig beosztottam egész napra és volt h még úgy sem fogyott el. Most kb. 10 perc alatt ittam meg.
2012. máj. 11. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Jaja, akkor a koffein a ludas. A szervezeted nem bírta el, hogy szinte egy pillanat alatt eltelt vele.
2012. máj. 11. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Többet ne igyál energiaitalt még lassan se. Lehet érzékeny vagy rá. Kiprovokálhat egy pánikbetegséget is. Most csak egy pánikrohamod volt.
2012. máj. 11. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!