Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan ússzam meg a sulis...

Hogyan ússzam meg a sulis orvosi vizsgálatot?

Figyelt kérdés

14/L

Most lesz valami vizsgálat amin részt kell venni .

Értesítést nem kaptunk . A fiúk már voltak és mondták hogy le kell vetkőzni . De én eléggé szégyenlős vagyok és ráadásul a doki férfi és még ismerem is . Nagyon ciki lenne levetkőzni előtte . És mondta az egyik lány osztálytársam aki most jött az osztályba h nekik évelején is volt ilyen és nekik le kellett venni mindent és előbb úgy vizsgálták őket utána a melltartót is le kellett venni és a mellüket vizsgálta a férfi doki aztán meg a bugyit is lekellett venni és a puncijukat is vizsgálta. De én nagyon nem akarok levetkőzni és főleg azt nem h egy olyan ember akit ismerek "úgy" vizsgáljon! Hogy ússzam meg? Lécci értelmes válaszokat!

2012. máj. 10. 21:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Bár úgy kellett volna, hogy amíg a melled nézi alul van rajtad ruha, amíg a puncidat nézi, addig felül van rajtad ruha. Így lett volna szabályos.
2012. jún. 10. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!