Hogyan ússzam meg a sulis orvosi vizsgálatot?
14/L
Most lesz valami vizsgálat amin részt kell venni .
Értesítést nem kaptunk . A fiúk már voltak és mondták hogy le kell vetkőzni . De én eléggé szégyenlős vagyok és ráadásul a doki férfi és még ismerem is . Nagyon ciki lenne levetkőzni előtte . És mondta az egyik lány osztálytársam aki most jött az osztályba h nekik évelején is volt ilyen és nekik le kellett venni mindent és előbb úgy vizsgálták őket utána a melltartót is le kellett venni és a mellüket vizsgálta a férfi doki aztán meg a bugyit is lekellett venni és a puncijukat is vizsgálta. De én nagyon nem akarok levetkőzni és főleg azt nem h egy olyan ember akit ismerek "úgy" vizsgáljon! Hogy ússzam meg? Lécci értelmes válaszokat!
szerintem teljesen megúszni nem tudod, mert kötelező.Max. annyit tehetsz, hogyha a sulis doki nem szimpi, akkor elmész a körzetidhez(akit te, vagy a szüleid választottak),és vele megcsináltatod ugyanezt a papírt(full hivatalosan, azon is legyen aláírás, adatok,dátum,orvosi pecsét),és ha azt beviszed a sulidokidhoz,akkor ha mázlid van, elfogadja.
Szerintem amúgy nem fogod tudni megúszni.De most mitől félsz? Nőgyógyászkodni nem nőgyógyászkodhat, kenetet nem vesz(szerintem),és ilyesmin kötelező jelleggel csak egyszer kell túllenni...én még lehet, hogy bírnám is...
Semmi ilyen történet nincs, ezt az egyik marha rakta fel, akinek a heppje az, hogy az iskolaorvosi vizsgálatoknál a kislányokat megszégyenítik és a pedofil iskolaorvos megujjazza őket.
Idióta vadállatok.
Hát köszi mindenkinek!
Utolsó előtti válaszoló , most gyengén fogalmazok : te nem vagy normális.
Hát nem tom lehet hogy hazudott de én le nem vetkőzöm a dokinak az biztos!
Mondtam h szégyenlős vagyok , egyébként nem azért mert valami van az alakommal kövér vagyok sovány stb vgy ilyesmi . De én nem akarok részt venni rajta . És elnézést ha én az első nőgyógyászati vizsgálatomat nem így akarom csinálni. És a melltartómat sem fogom levenni . Főleg h még fogdossa is . Mit csináljak?
Kösd fel magad, b@romarcú.
Nem fog senki a p!nádba nyúlni, ne fossál.
Tegnap előtt volt az orvosi vizsgálat.
Először is le kellett vennem a felsőt . Levettem és a doki mondta hogy vegyem le a melltartót is . Levettem. Mondta hogy üljek a vizsgáló asztalra. Felültem. És megtapogatta a melleimet. Utána le kellett venni a bugyit , lefeküdni a vizsgálóasztalra . Megnézte, a csiklót , és kívülről . Fekve is megtapogatta mellem és aztán jöttek ezek a súly , magasság stb. Hát nagyon kellemetlen volt meztelennek lenni a doki előtt de a lényeg hogy túl rajta. Köszi mindenkinek:) ^^.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!