Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha állandóan...

Mit tehetek ha állandóan izzad a tenyerem és a talpam?

Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom, ez van. Télen nem annyira zavar, mert nem húzok kesztyűt és akkor szabadban nem izzad kezem, mert nem tud. De egyébként nem tudok mit kezdeni vele, és nagyon idegesítő. Néha zavarban is vagyok miatta.

2012. máj. 9. 11:59
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nekem olyannyira izzad a tenyerem és a talpam,hogy sokszor megkérdezik hogy mért nem töröltem meg a kezem kézmosás után! :( nyáron papírzsepi tartok mindíg a kezemben,de az is kb 5 perc alatt szétázik. Sokszor észrevettem már,pl buszon hogy másnak is feltünik,és bámulják a lábam,mert nagy cseppekben gyöngyözik rajta a verejték. Katasztrófális!!!!!! JÓ LENNE HA LEHETNE VELE KEZDENI VALAMIT!
2012. júl. 27. 19:52
 12/12 anonim válasza:
Sajnos nekem is ez van nagyon rossz mikor ,es szinte allandoan:/19f gyerekkoromba is izzadt de most jobban...
2015. ápr. 28. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!