Mit tehetek ha állandóan izzad a tenyerem és a talpam?
Az enyém is ilyen. Nem tudok mit kezdeni vele.
Nekem nyáron annyira izzad a tenyerem és a lábam is, hogy kicsúsznak a dolgok a kezemből és a lábam a papucsból.
Ne haragudj, hogy ilyen primitív választ írok, de ehhez egy JÓ pszichológus segítsége szükséges. Ez egy mélyen belül gyökerező probléma tünete. Hangsúlyozom, ez tünet. Persze lehet kezelni, elfedni egy tünetet is, de jobb megoldásnak tűnik a probléma kezelése.
Sajnos mindannyiunkat "elrontanak" még valamikor gyerekkorunkban. "Megsérül a lelkünk." Ami aztán előbb, vagy utóbb, de valamilyen formában előtör.
Ma a pszichológia tudománya foglalkozik ezekkel a problémákkal. Eme tudomány szakértőit pedig pszichológusoknak hívják.
Sajnos társadalmunkban ennek a tudománynak a megítélése elég negatív. De neked nyilván hamarabb kell a segítség, mint ahogy a társadalom hozzáállása meggyógyul ezzel kapcsolatban.
Masszázscucc válaszát kiegészítve:
lehet hormonális eredetű is a probléma.
Bár az is visszavezethető lelki okokra. Ilyennel viszont nem a pszichológus foglalkozik.
Sajnos, velem is ez a helyzet, azért is néztem meg ezt az oldalt. Én már voltam mindenféle orvosnál, a probléma továbbra is fennáll.
Segítség lehetne, (ha anyagilag megtehetném) a botoxos kezelés, állítólag nagyon hatásos, de bizonyos időközönként ezt is ismételni kell, és kompenzációs izzadás is felléphet.
Hali nekem is ez van már kiskorom óta és nem tudok mit tenni
ha valaki tud valami megoldást akkor szóljon előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!