Vajon fogok kapni injekciót koponya CT előtt? Fájni fog? Milyen lesz?
Nekem is volt már CT-m, nekem a szemész látott a szemgödrömben vmit, persze mint kiderült ő nézte el.
Nálam úgy zajlott, h mielőtt "betoltak" volna a gépbe, azelőtt kaptam egy injekciót, festékanyagot nyomtak belém. Egyáltalán nem fáj ha rendesen csinálják, annyi h pár másodperccel tovább tart mint egy sima injekció, mert több anyagot nyomnak be mint egy influenza injekciónál.
Ez a legrosszabb része az egésznek. És persze az eredményre várás...
A kontrasztanyag használatába külön bele kell egyezni. Ha aláírod a papírt, akkor használnak azt is (ha az orvos kontrasztanyagos felvételt is kért).
Olyan, mint gy vénás injekció vagy vérvétel. Szóval nyilván érzi az ember, de nem kifejezetten fájdalmas.
Mondjuk nekem elég vékony kis vénáim vannak, így sikerült a kontrasztanyag felét a bőröm alá benyomni, így azért nem volt túl kellemes:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!