Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől nem hallok? Nem fáj,...

Mitől nem hallok? Nem fáj, csak nem hallok.

Figyelt kérdés
Hétfőn voltam strandon, és azóta nem sokat hallok a bal fülemmel... pár nap után megjavult, de aztán miután hajat mostam megint nem hallottam pár napig...Mit tudok csinálni vele? Egyébként nem fáj, meg semmi, csak alig hallok.
2009. jún. 24. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy belement a víz és még mindig nem jött ki? Tudod, fej oldalra fordít és féllábon ugrálás, hátha segít, nekem bevált eddig:)
2009. jún. 24. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez nem vicc! Menj el fül-orr gégészetre. Lehet, hogy csak érzékenyebb a füled arra, ha belemegy a víz és sokáig eldugul tőle, de el se hinnéd mennyi rémisztő esetet hallottam már. Ha nem hallasz pár napig, akkor tényleg mindenképp fordulj orvoshoz, ha pedig nem jelentkezik többé ez a tünet, akkor ne aggódj, biztos csak mélyebbre jutott a víz a hallójáratodban. Remélem hamar elmúlik, merta fül nagyon érzékeny testrészünk! Jobbulást!
2009. jún. 24. 17:04
 3/3 A kérdező kommentje:
miután hazajöttem a strandról este még semmi baj nem volt... másnap már nem hallottam sokat, aztán pár nap mulva szinte teljesen jó lett, de hajat mostam, és azóta megint olyan... hihhetetlen, eddig nem volt ilyen hajmosástól.. jó, hogy belemegy a viz, mert mindig megy bele, de ennyi ideig még nem volt bedugulva... pár napig
2009. jún. 24. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!