Hogyan mehetnék táppénzre?
Hát úgy a legegyszerűbb, ha elmész orvoshoz. :)
Vannak dokik, akiknek elég elmondani, hogy mi az igazság, hogy pihenésre van szükséged. Ha a dokid nem ilyen egyszerű, akkor hasmenés hányás láz, és egy hetet máris otthon vagy. Tudod mint a suliba.
Nem olyan bonyolult ez.
Mi a munkaköröd, mivel foglalkozik a cég, és melyik városban található?
Menj el dokihoz, valamilyen ürüggyel csak kiír betegállományba, húzd amíg tudod, utána lépj ki, vagy hagyd, hogy elküldjenek és nem kell többet közéjük bemenni. Tehát nem kötelező ott dolgozni, főleg ha ennyire rossz neked!
És magával a munkahellyel pontosan mi a gondod? Hátha lehetne ezen segíteni. Például a munkatársakkal nem tudsz kijönni? Vagy a főnököddel?
Tudom, hogy manapság nem könnyű munkahelyet váltani, de talán mégis az lenne a legjobb, ha egy darabig még kibírnád ott, és közben szorgosan keresnél másik helyet. Csak éppen semmi sem garantálja, hogy egy másik munkahelyen jobban fogod magad érezni.
Esetleg azon is próbálhatnál segíteni, hogy te jobban tudd magad érezni a munkahelyeden. Nem viccből mondom, de most az jutott eszembe, hogy egy pszichológustól is kérhetnél segítséget, hogyan tudj jobban beilleszkedni, hogy kommunikálj a munkatársaiddal hatékonyabban, hogy elviselhetőbb legyen számodra a munkába járás. Egy próbát megér szerintem, hiszen tényleg nagy kincs az, ha valakinek munkája van, ezért szerintem mindenképp meg kell próbálni a körülményeken javítani először. Persze ezt csak arra értettem, ha tényleg az a gond, hogy a munkatársakkal nem tudsz jól kijönni. Ha valami más baj van, akkor nem tudom, mi mást lehet csinálni, mint új helyet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!