Miert vagyok ilyen alacsony? Tudok ezen valtoztatni?
Figyelt kérdés
en ertem hogy genekben benne van, de megis nincs olyan gyumolcs vagy etel vag sport amitol kicsit megnohetnek? normalis valaszokat kerek2012. ápr. 30. 22:10
1/6 anonim válasza:
Először is mennyi idős vagy? Lehet, hogy még el se érted a végleges magasságod. De amúgy ha eléred, akkor azon már nem tudsz változtatni. Ilyen az élet.
2/6 A kérdező kommentje:
15 vagyok de mar 2 eve semmit sem nottem
2012. máj. 1. 08:13
3/6 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor nem baj ha alacsony vagy, mert így nőiesebb vagy. Ha fiú vagy, akkor ne vedd figyelembe a válaszom.
4/6 A kérdező kommentje:
akkor nem veszem figyelembe:d
2012. máj. 1. 20:56
5/6 anonim válasza:
Ne aggódj, ennyi idősen fogsz még nőni.
6/6 anonim válasza:
nekem osztálytársam fiú 9.ben a legkisebb volt, aztán azt hiszem 16 volt, amikor egy nyár alatt annyira megnőtt, majdnem 30 centit, rá se lehetett ismerni, ő lett a legmagasabb mire végzősök lettünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!