Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Okozhatta a véres hasmenést?

Okozhatta a véres hasmenést?

Figyelt kérdés

Van egy multivitamin, mindössze pár napja szedem. Napi egyet kell bevenni + ráírták, hogy ne többet, mert hasmenést okoz.

Na én ma kettőt vettem be, reggel és este. A hasmenés megvolt, de milyen! Mintha vért székeltem volna, nem is székletet. Véres széklet volt, bő vérrel.

A multivitamin ilyen veszélyes lenne? Okozhatta? Ugye nincs vele további teendőm?

2012. ápr. 28. 00:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy vér volt az? Szurokfekete volt a székleted?
2012. ápr. 28. 00:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Korán nyomtam meg a küldést: nem okozhat véres székletet. Ha valóban az volt, az véletlen egybeesés. Ha valóban véres, az életveszélyes állapot.

A szurokfeketét is félbehagytam. Szóval milyen volt a színe?

Majdnem biztos, hogy az ételszínezék hatását láttad.

2012. ápr. 28. 00:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem volt fekete a széklet. Sötétbordó, sötét cseresznyeszínű vérdarabok "cuppogtak" ki a széklettel, és külön is, nem egy törlésnyi, hanem sok. Nem volt élénkpiros, hanem ez a sötét. Bocsi a naturalizmusért.
2012. ápr. 28. 00:49
 4/5 anonim ***** válasza:
A tabletta milyen színű? Milyen ízesítésű? Nem áfonyás?
2012. ápr. 28. 00:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Ez a Walmark -féle Multivitamin. Nekem világos rózsaszínnek tűnik a színe, jócskán fehéres szemcsézéssel. Eperaromát olvasok az összetevők közt.

És ez az aroma vagy összetevő ilyen bordó folyékony valamiként jön ki belőlem? Most is wc lesz, szinte szakad ki belőlem, ahogy érzem.

Amúgy te orvos vagy, ha szabad kérdeznem? Köszi, hogy segítesz!

2012. ápr. 28. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!