Hogy tudnék magamnak hasmenést okozni?
Figyelt kérdés
Valami biztos ötletet kérek. Régen a kóla és a szőlő jó volt de most már nem hatásos. Meg kólát nem is ihatok. Csak azért szeretnék hasmenést mert szülés utáni aranyerem van. És hát rosszul vagyok nagy vécézés után. És sajnos sokszor kell nagy vécé =(2012. márc. 7. 23:12
1/8 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de az állandó hasmenéstől is aranyered lesz!
2/8 A kérdező kommentje:
Csak annyi időre míg elmúlik. Kenem kenőcsel de nem tudom minden nap. Már szinte félek a nagy vécétől.
2012. márc. 7. 23:23
3/8 anonim válasza:
egyszerű . hashajtó , vagy egy kis vodkába keverj tejet , és utána igyál meg egy tejfölt, és rá egy kis sárgadinnyét ha még akkor se
4/8 anonim válasza:
Ja, értem. Guttalax cseppek. De nehogy bevedd a ráírt max. mennyiséget, mert egész nap f*sni fogsz, mint az üreginyuszi. Nekem műtét után kellett szedni, mert nem volt szabad erőlködni.
5/8 anonim válasza:
23:28-as, a kérdező nem hányni akar, hanem kaksizni....
6/8 anonim válasza:
velem egy nagy bögre tejeskávé csodákat tesz:D egyszerre húzd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!