Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt múlik el az...

Mennyi idő alatt múlik el az aranyér?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 27. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Belso-kulso, mit teszel annak erdekeben, hogy elmuljon, hiszen az okat kellene kideriteni, es felszamolni, akkor leszel tunetmentes.

Szekrekedes valtja ki, az etkezeseden kell valtoztatni, sokat stresszelsz, ezt kell kezelni, mozgasszegeny eletmod, rendszeresen kell mozogni stb.

2012. ápr. 27. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Valakinek egy hónap, valakinek soha.
2012. ápr. 27. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Súlyosságtól függ. Átlagban egy hét, de akár lehet három négy is. Viszont rendesen kezelve, meleg ülőfürdő, súlyok emelésének elhagyása, rostdús étrend, rendkívül sokat segíthet. Nekem mikor még nem tudtam ezeket, 3 hétbe került, mikor már tudatosan vigyáztam, és ennek ellenére előjött, betartottam minden előbb említett szabályt és 4 nap alatt elmúlt.
2012. máj. 3. 08:21
 4/4 Ginseng Titusz ***** válasza:
A tökéletes higiénia „e tájon" és máris sokat tettél, hogy ne legyen, vagy, hogy rövid ideig tartson.
2012. máj. 5. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!