Mi az ami tényleg eltünteti az aranyeret?
Figyelt kérdés
A koromhoz képest elég hamar kijött, és próbálkoztam már sok mindennel, de sose jártam teljes sikerrel. Használtam Mastu S-t és Hemorid kenőcsöt is, az előbbi semmit nem segített, az utóbbi talán javított, de ha vissza is húzódik állandóan kiújul. Ültem már körömvirágos ülőfürdőben is, egy darabig jó volt az is, de 1-2 napon belül visszajön. Segítsetek! Mi az ami tényleg beválik?2012. ápr. 12. 16:07
1/6 anonim válasza:
Csak a radikális, jól bevált műtét. Az egynapos sebészeti beavatkozásban ne bízz, mert ki fog újulni és még szörnyűbb lesz. A hugomat négyszer vacakolták ezzel, mire egy érsebészhez került, aki rendbe tette. Ennek már sok éve és nem újult ki. Altatásban végzik a műtétet.
2/6 anonim válasza:
Azért kipróbálhatnád a Detralex tablettát is, valamint vannak még igen hatásos kenőcsök és kúpok. Nekem a Reparon kenőcs és a kúp vált be leginkább. Ezek mind vény nélkül kaphatók.
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj ezekkel a kenőcsökkel, hogy mindenkinek más válik be, és sajnos már sok pénzt kiadtam rájuk de egyik se használt igazán. Ez a Detralex tabletta segíti a visszahúzódást és megszűnést?
2012. ápr. 12. 16:34
4/6 anonim válasza:
Ha már kipróbáltál több féle kenőcsöt, úgyis műtét tesz a vége. Nem tudsz végleges házilagos megoldást találni. Nekem a műtét előtt csináltak egy inciziót /felnyitották/ és kb. 2,5 deci vért leengedtek a visszérből /mert ez egy visszér!/. Kb. két hétig volt tűrhető, aztán mint a pokol! Végül mégis műtét lett belőle. Ne kísérletezgess, mert még végbélrák is lehet belőle!
5/6 A kérdező kommentje:
:/
2012. ápr. 13. 16:36
6/6 anonim válasza:
A műtét az ami véglegeset hozhat, de csak ha gondoskodol a kíméletes könnyű székletről. A reparon kenőcs-kúp az nagyon jó, de lehet nem mindenkinek, de nem végleges, mert gondozást igényel, mert attól nem múlik el. (nekem első lányom születése óta van 40 éve, de gondozom) A műtét után is rendszeres kell mert kiújul ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!