Minden SZTK-s orvos ennyire életunt és durva? Talán csak mert nem zsebelnek be ennyi pénzt?
Figyelt kérdés
vidéki kisvárosban lakom, az sztk-s orvosokról szeretnétek titeket kérdezni. szóval itt van ugyan egészségügyi központ de a helyzet hát..eléggé nyomasztó. nem elég hogy az orvosok többsége lekezelő, semmibe nézik sokszor az embert. 18 vagyok, nem találkoztam annyi sokféle orvossal de amiket láttam... a sebészeten valam ieszméletlen durva és őrült orvos van, a fogorvos szintén egy ordibálós f@szkalap akinek semmi sehogyan semikor nem jó... a tüdőszűröben a női orvos és aszisztens is úgy kezeli az embert mint valami tárgyat, figyelmetlenek és durvák. gondolkodtam hogy ennyire pénzéhesek lennének és ennyire életuntak? én azon vagyok hogy még azért se adnék borítékot egyik orvosnak sem, megvan azoknak a fizetésük, ez a munkájuk, legalább tisztességgel végeznék...2009. jún. 22. 10:26
11/11 anonim válasza:
Sziasztok!
Persze értem én hogy ha úgy vesszük nem annyira sok az a 6000 forint,mert valóban nem lehet olcsó egy magánrendelő beüzemeltetése,műszerekkel és miegyébbel,meg nyilván sokat kellett tanulniuk,és valamilyen szinten rájuk vagyunk utalva,szóval ez érthető(bár én most 2 havi zsebpénzemnek mondtam búcsút 5 perc alatt)de ez most fontosabb volt,és nem bántam meg,mert nem volt velem szemben lekezelő a doki,sőt nagyon rendes volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!