Minden SZTK-s orvos ennyire életunt és durva? Talán csak mert nem zsebelnek be ennyi pénzt?
Szia!
Számomra is aktuális a kérdésed..
én úgy gondolom hogy nem szabad általánosítani,mert mindenhol vannak kivételek,de a legtöbb sztk-s orvos így viselkedik,hogy miért nem tudom..talán a pénz?az is lehet.
Én előző héten úgy döntöttem esedékes lenne felkeresni egy nőgyógyászt(életemben először mentem nőgyógyászhoz)és többen azt tanácsolták hogy magándokit válasszak,mert mégiscsak az első,és hát elvileg nem is csak sima szűrővizsgálatra mentem hanem más problémám volt/van,így elmentem.
5 percet voltam bent,megvizsgált oké,de 6000 forintot kért,hát elég undorító dolog szerintem,bár kedves volt..
szóval utána elgondolkodtam,hogy talán mégiscsak az sztk-ba kellett volna mennem,de az ottani orvosokról én is hallottam érdekes dolgokat..
na ezzel most valószínűleg nem jutottál közelebb a problémához,én csak a saját véleményemet írtam,remélem mások is írnak még dolgokat!
Üdv!
én budapesti vagyok de itt is a kerületi sztk-ban is van egy-két orvos, aki elég bunkó
Pl. középiskolába való felvételihez kellett az alkalmassági. szemészet is. mivel egyik nap tanári értekezlet volt, nem volt suli, ezért elhatároztam hogy elmegyek, és legalább ezen is túlleszek. 3 órát vártam, és amikor bementem a nő leb@szott hogy miért nem akkor megyek, amikor van a gyermekrendelés. hát én majdnem megütöttem.
egy diák mikor máskor menjen el, ha nem szünetben.?
(aztán átmentem a hallásvizsgálathoz, mert az is kellett. ott ültem másfél órát hogy adjanak egy időpontot a jövő hétre.) és csodálkoznak hogy mindenki utálja őket?
Győrben ugyan az az orvos délután a maszek rendelésen mint a kisangyal olyan lesz.
Már a nők elhejtanak reggel, jöjjek vissza 3 hónap múlva!
Vagy aznap délután maszek.
De vannak kivételek, vannak nagyon jó orvosok SZTKilag is.
Én egyszer szólan, mikor a főorvos ekem hátttal! fekve a fotelban megkérdezte, hogy honnan veszem hogy vakbélgyulladása van a kisfiúnak!? - mikor ott áltam egy hosszúhajú szoknyás lánnyal, aki összegörnyedt a fájdalomtól, és a gyerekorvos utalt oda - na akkor elmagyaráztam, hogy ő az orvos, nem én, nem látok a gyerekem hasába és nem is akarom megvizsgálni, azért jöttünk hogy meggyógyítson, mert bízunk benne stb.
Na erre felugrott, aztán ott pattogott körülöttünk.
14:10 Lánynak
Ez az ára annak,ha magándokihoz jársz,és még viszonylag "olcsót" fogtál ki.Nyilván sokat keresnek,de én úgy gondolom,hogy a nagy részük megérdemli,hogy annyit keressen amennyit,hiszen rengeteget dolgozik,sokan dolgoznak mellette kórházban,vagy már nyugdíjba mentek,de inkább dolgoznak,vagy egyszerűen volt annyi kezdőtőkéjük,hogy magánrendelőt nyissanak.Szerintem ez így rendben is van.
Az SZTK-s dokik meg hát magyarországon gyakorlatilag éhenhalnak a fizetésükből,hát nem csodálom,hogy morcosak,és kedvetlenül végzik a munkájukat,persze hozzáállás kérdése,de én értem őket sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!