Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Belehalhatok abba, hogy a...

Belehalhatok abba, hogy a szívem majd' széthasad a fájdalomtól?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen!

Ha nagyon gyorsan nem mégy az ügyeletre, percek alatt végezhet veled egy infarktus!

A legkomolyabban mondom: IRÁNY A DOKI, addig amíg menni tudsz, mert ha már visznek, nem biztos, hogy odaérnek veled!

2012. ápr. 25. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdezőnek nem fizikai fájdalma van, hanem valami bánat érte. Ebbe azért nem szoktak belehalni.
2012. ápr. 25. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nagyon rossz a kategória! Mert egyébként családi kapcsolatokba kellett volna, vagy valami hasonlóba tennie!
2012. ápr. 25. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi van veled Kérdező!

Valóban beteg vagy, vagy csak kategóriát tévesztettél? Egyedül vagy otthon, vagy van azért valaki más is a lakásban?

2012. ápr. 25. 21:58
 5/7 A kérdező kommentje:
direkt ide írtam, arra gondoltam, hogy meglehet e abban halni, hogy annyira szomorú vagyok nagyon régóta, hogy a szívem mintha megrepedne. több éve tart, mostanában még rosszabb, akármelyik pillanatban elsírnám magam
2012. ápr. 25. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Sírjál. Sírjál nyugodtan. A bánatot, a könnyeket, a fájdalmat el kell sírni! Szó szerint, amíg a könnyeidet visszatartod, a hozzá kapcsolódó érzelmek sem fognak tudnak távozni a lelkedből. Sírj, csak sírj, ne tartsd vissza!

Gondolom valakit elvesztettél. Meghalt vagy már mást szeret?

Akarsz erről beszélni? Persze ha nem, én megértelek, de hidd el, azzal is könnyebb lenne, ha valakivel átbeszélnéd az elmúlt időszak eseményeit. Nem jó, ha valaki nagyon mélyre magába zár szomorú dolgokat és őrizgeti a bánatát. Valahogy túl kell rajta lépni. Ha tudok, segítek.

2012. ápr. 25. 22:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, a stressz sok mindent ki tud váltani, ezért lehetnek a bánatból szervi bajaid, de a szived nem fog meghasadni vagy megállni. A stresszt kéne valahogy megszűntetni.
2012. ápr. 25. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!