Abbahagyjam csak úgy a szedését?
Már 2 hete vissza kéne mennem, de őszintén, én már belefáradtam ebbe. Messze az orvos, ezreket elutazok állandóan, szedem ezt a sok sz*rt. Majd önkényesen beszüntetem, lesz, ami lesz. tudom, hogy ezt a fost hirtelen nem lehet abbahagyni, lecsökkentem és kész. Esetleg ha valaki tudja, milyen időnként csökkenthetem, írja már meg!
Én már nem hiszek az orvosoknak, a munkám ráment erre a betegségre és nem gyógyultam semmit már sok-sok hónapja...
Kedves kérdező!
Ezt a gyógyszert elég sokfajta betegségre adják. Te mire kaptad?
Erythema nodosumra szedetik velem. És semmit nem használt lényegében. Előtte szedtem metypredet, azelőtt meg olyan antibiotikumot, amitől hányingerem volt egész nap és enni sem bírtam (ha meggondolom, a fogyás szempontjából jobb volt...).
Néha eltűnnek a csomók, aztán másutt újra kialakulnak - annyira elegem van! És az orvos azt hagyta meg, hogy feküdjek, pihentessem. Pihentettem eleget, semmire sem mentem, csak dagadok, mint egy disznó. Az önbecsülésem a béka s*gge alatt, állandóan bőgök.
A medrol glükokortikoid.
Ha csak úgy abbahagyod, akkor abba konkrétan bele is halhatsz, mert szétk.ja a mellékveséd.
Úgyhogy eszedbe se jusson. Ha baj van a gyógyszerrel, akkor mondd el a dokidnak, és majd ő megpróbál tenni vmit.
De ilyen gyógyszert csak fokozatosan lehet abbahagyni.
Nem biztos, hogy belehalnál, szóval nem igazán javaslom a dolgot. Lehet, hogy csak teljesen szétmenne a mellékveséd, aztán még szarabb lenne, mint most.
Ne akarj öngyilkos lenni, főleg ne így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!