Nagyon erős alhasi fájdalom, de nem nőgyógyászati probléma?
Mi lehet? UH-n nem láttak semmi rendelleneset, most gasztoenteorlógushoz kaptam beutalót, de időpontot csak 5 hónap múlvára kaptam, addig nem bírom ezt a fájdalmat. Hova menjek? Vagy mi lehet a fájdalom?
Sokszor hányinger is kíséri.
22/L
Máj? Epe? Belek?
Nekem a vesém görcsölt, azt hitték, vakbélgyulladás. Kegyetlenül fájt az alhasam, jobb oldalon. Mondjuk hányingerem nem volt.
Akkor azt mondta több doki, hogy azon a környéken sokszor a szerveink nem ott fájnak, ahol vannak lokálisan - tehát egy-egy fájdalom átsugárzik teljesen máshova. Így gyakorlatilag ha ott lent fáj valami, bármi lehet.
A gasztro- egyelőre jó kezdet. Ha nem találnak semmit, kérdezd meg, mit néztek, és ami kimaradt, azt kéne megnézetni.
Amúgy pszichoszomatikus is lehet, nagyfokú stressz hatására.
Házidoki megvizsgált, voltam laboron is (a vérvétel gondolom kizárja a gyulladást)
Az a baj, hogy itt megakadtam, mert 5 hónap az elég sok idő, és tulajdonképpen semmit nem tudok így csinálni...
Vakbél tuti nem, azt több orvos is mondta.
Második!
Veled végül mi lett?
5 hónap valóban rengeteg idő... Taposs az egészségügyre, ki kell deríteniük!
Nekem vesetágulataim voltak, nem tudták megmondani, mitől. Azt mondták, lehet volt egy kis vesehomokom gyulladással, az okozta a tágulatokat, amik fájtak. De mondták, hogy ez nem biztos. Kaptam rá egy bivajerős görcsoldó injekciót ott akkor, meg valami vesetisztító gyógyszert. Abból beszedtem egy dobozzal, utána nagy hidegekkor minimálisan visszatért a fájdalom, de ilyenkor sokat ittam meg bemelegítettem magam és ennyi. Nincs azóta sem bajom vele.
Szia!
Mi újság azóta, kiderült, mi okozta a fájdalmat?
Nagyon hasonló tüneteim vannak és kezdek kétségbeesni, ráadásul külföldön vagyok és kb dokira megy el az összes pénzem! :(
Legutolsó válaszoló vagyok: én is görcsoldót kaptam, de semmi hatása :( Jövő héten sztem visszamegyek a dokihoz én is, mondjuk ultrahangon még nem voltam, de az lesz a következő, és remélem, hogy végre találnak valamit, mert nagyon rossz ez így.
Ráadásul az égvilágon semmivel nem tudom összefüggésbe hozni a fájdalmat: néha felerősödik, néha szinte nem is érzem, de ez teljesen független attól, hogy mit és mennyit eszek, mennyit alszok, milyen testhelyzetben vagyok, stb... :S
Bocsánat, nem igazán voltam net előtt...Voltam alaposabb dokinál, azóta csak labor volt, pár hét múlva megyek izotópos vizsgálatra, chron gyanú :(
Másik gyanú endometrózis, kezdek kicsit kiborulni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!