Tavaly nyáron alig gumiztam fel a hajamat ás valószínű hogy a hajam alatt (hosszú hajam van) a hátam izzadt és most pattanásos. :S Kenem a garnier új krémével, de nem látom h javulna. :S Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 18:36
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt derékig érő hajam, sosem gumiztam össze és mégsem volt soha pattanásos a hátam. Ez nálad valami más lesz. Bőrgyógyász.
3/7 A kérdező kommentje:
Jó,de talàn én most vagyok a kamaszkorban. Szóval ez természetes az orvos szerint.
2012. júl. 5. 17:55
4/7 anonim válasza:
És mit gondolsz, nekem 60 évesen volt derékig érő hajam? 15-20 éves korom közt volt...
5/7 A kérdező kommentje:
Tudod a kamaszkor nem 15 éves korban kezdődik,de neked szerencséd volt,h olyan nagyon ritka hajad volt.;))
2012. júl. 5. 22:47
6/7 anonim válasza:
Ja ja, szerinted. De látom csak veszekedni akarsz úgyhogy: ANYÁD!!
7/7 A kérdező kommentje:
Nem veszekedni akarok,de télleg jó neked h te még nem mentél át a kamasz koron,hidd el,nagyon rossz lesz.:/
2012. júl. 6. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!