Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hónapok óta fáj a hónaljam...

Hónapok óta fáj a hónaljam fölött elől, teljesen beszűkült a mozgásom. Mitől fájhat? Minek nevezik pontosan?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom anatómiailag mi van ott. Helyileg pont ott fáj ahonnan a karom kinőtt. Bocs, de csak ilyen bután tudom megfogalmazni. Jártam fizikóterápiára, gyógymasszőrhöz, de semmit nem javult. Fáj még a tricepszem is bizonyos mozdulatoknál. A fájdalom olyan erős, hogy szinte semmit nem bírok csinálni (takarítani, főzni, betakarózni, öltözni, vetközni, stb.)

10 hónapja gyomorproblémáim is vannak, reflux és vékonybél probléma. Én úgy gondolom, hogy összefüggésben van a vállfájdalom a beleimmel.

Ja és nyaki spondylosisom is van. Nem erőltettem meg, háztartásbeli vagyok.

Mi a véleményetek? Csak èrtelmes, hozzáértő válaszokat várnék.

Köszönöm szépen!

40N

2012. ápr. 23. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:

szia!

A hónaljadban nincsenek a mirigyek megnagyobbodva....ez izületi gyulladás lehet....esetleg még talán reumatológushoz is elmehetnél...és ha fáj ha nem tornáztatni kell

2012. ápr. 26. 12:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! A mirigyek nincsenek megdagadva, azokat én is nézem és a gasztrós orvos is szokta nézni.Napközben kicsit jobb, éjszaka nagyon fáj. Nappal önmagában nem fáj, csak bizonyos mozdulatoktól, szinte minden mozdulattól. Fogalmam sincs mi lehet, mitől lehet. Már tarthatatlan ez az állapot.
2012. ápr. 26. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!