Hónapok óta fáj a hónaljam fölött elől, teljesen beszűkült a mozgásom. Mitől fájhat? Minek nevezik pontosan?
Igazából nem tudom anatómiailag mi van ott. Helyileg pont ott fáj ahonnan a karom kinőtt. Bocs, de csak ilyen bután tudom megfogalmazni. Jártam fizikóterápiára, gyógymasszőrhöz, de semmit nem javult. Fáj még a tricepszem is bizonyos mozdulatoknál. A fájdalom olyan erős, hogy szinte semmit nem bírok csinálni (takarítani, főzni, betakarózni, öltözni, vetközni, stb.)
10 hónapja gyomorproblémáim is vannak, reflux és vékonybél probléma. Én úgy gondolom, hogy összefüggésben van a vállfájdalom a beleimmel.
Ja és nyaki spondylosisom is van. Nem erőltettem meg, háztartásbeli vagyok.
Mi a véleményetek? Csak èrtelmes, hozzáértő válaszokat várnék.
Köszönöm szépen!
40N
szia!
A hónaljadban nincsenek a mirigyek megnagyobbodva....ez izületi gyulladás lehet....esetleg még talán reumatológushoz is elmehetnél...és ha fáj ha nem tornáztatni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!