Milyen veszélyes dolgot tudtok mondani, amit az iskolában meg tudok tenni úgy, hogy nem kapok érte semmi büntetést?
Figyelt kérdés
Mert van az excsajom, akit még szeretek, de ő nem...Ezért szeretnék valami veszélyeset csinálni...Meghalni nem akarok, csak kisebb sérülést szerezni (pl.:kartörés).2012. ápr. 23. 17:26
1/9 anonim válasza:
csak egy valamit tudok tanácsolni, ha nem szeret, hagyd. próbálj meg továbblépni, nem ér ennyit. :)- tudom nehéz,de meg lehet csinálni- találsz majd egy sokkal jobb lányt :)
17/L
3/9 A kérdező kommentje:
1.
De...Már próbáltam...Nem megy...
2.
??
2012. ápr. 23. 17:30
4/9 anonim válasza:
menni fog.:) ezt éltem át én is, csak egy fiúval. :)
túl tudsz rajta lépni! :)
- első voltam-
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy esetleg "vissza-hódítod"
1./ ideig-óráig
2./ vajon mennyire lesz őszinte, igazán szívből jövő részéről az a szerelem?
3./ képes lennél olyan valakit szeretni, akiről tudod, hogy nem szeret?
6/9 anonim válasza:
mit nem értesz? édes isten, hogy ilyen idióták léteznek, mint te. biztos ha csinálsz valami veszélyeset majd elájul mekkora király vagy.
7/9 anonim válasza:
sztem az lenne a legextrémebb, ha tanulnál a következő órára, és jó jegyet kapnál. azzal garantáltan felhívnád magadra a figyelmet ;)
8/9 anonim válasza:
Ha ilyet csinálna az exem, körberöhögném...Eszembe nem jutna ettől visszafogadni, csak rájönnék mennyi gyerekes és éretlen. Ahogy te is, kedves kérdező, megértem a lány, hogy már nem szeret!
9/9 anonim válasza:
ebbe belekell törődni.
Ha nem megy akkor is.
És inkább készülj fel arra hogy ez nem csak egyszer fog megtörténni veled.
Szopacs!
DE!! "Ki mint arat, úgy veti ágyát." Ezt tarcsd ésszbenn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!