Hogyan tüntessem el a szem alatti karikákat?
Figyelt kérdés
sajnos többet nem tudok aludni és össze vissza eszek, de ezen sem tudok változtatni
vannak valami egyszerű de praktikus házi tanácsok ez ellen?
2012. ápr. 23. 15:43
1/4 anonim válasza:
Én hallottam arról, hogyha uborka karikát raksz oda az segít. Meg vegyél korrektort. Az gyors é sokat használ. :)
2/4 A kérdező kommentje:
a jeges borodatással mi a helyzet?
azt írják h ha jégkorckával dörzsölöm elvileg eltünik
ez igaz?
vagy hideg tejes vatta?
2012. ápr. 25. 15:00
3/4 anonim válasza:
Én azt szoktam, hogy egy kiskanalat éjszakára a mélyhűtőbe teszek, mikor felébredek a szememhez teszem. Kicsit könnyezik és nagyon hideg, de beválik. Nem tudod honnan jött ez a módszer és azt sem tudom nem káros-e, de eddig nem lett semmi bajom. Próbáld ki!
4/4 anonim válasza:
Nedvesíts be egy fekete tea filtert,és rakd a szemedre.Hagyd rajta 15-20 percig,és vedd le.Ragadni fog,de hidd el,beválik.Nagyjából hetente x3 csináld,és egy idő után el fognak a karikák tűnni maguktól is.Hogy a filteres módszert meddig kell csinálnod,azt neked kell észre venned.Remélem segítettem.Puszi:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!