Ez lehet a Letrox mellékhatása?
Kedden kezdtem, napi fél szemmel. Reggel kell, éhgyomorra. Azonban péntek óta fáj a gyomrom: nem folyamatosan, hanem néha bele-bele görcsöl. A betegtájékoztatóján nyilván mindenfélét felsorolnak,általánosságban.
Szerintem nem a Letrox, legalábbis bízom benne, de más szerint lehetséges. Tapasztalt valaki ilyet?
Én nem tapasztaltam semmi problémát. Maga a benne található hormon nem okozhat semmi bajt, ha jól van beállítva.
Szóval ha a gyógyszertől van, akkor mindenképp vmelyik segédanyag miatt szerintem.
Ha nem múlik a probléma, akkor fordulj dokihoz. Lehet egy másfajta gyógyszer megoldja a dolgot.
Persze az is lehet, hogy nem attól van. Lehet vmi vírus, vagy elcsaptad a hasad kicsit.
Hát elvileg javulnia kell azoknak a problémáknak, amik az alacsony pajzsmirigyhormon szint miatt vannak. A hízásnak pl. meg kellene állnia, de a felszedett kilók sajnos maguktól nem mennek le vszínűleg, ahhoz diéta és mozgás kell.
De saját tapasztalatom nincs, mert én úgy kaptam gyógyszert, hogy nem voltak még tüneteim.
Én fél éve szedem a Letrox-50-et, és szerencsére nem tudok semmi negatívat mondani rá.
Nagyon féltem a mellékhatásoktól, de nincs semmi mellékhatás.
Nekem is nagyon hullott a hajam, a szemöldököm teljesen elkopott...már iszonyat ronda volt. A hajhullás megállt, a szemöldököm is viszanőtt :)
A hízásról nem tudok nyilatkozni, mert évek óta nagyon odafigyelek erre (nagyon hajlamos vagyok a hízásra sajnos)...de talán egy picit jobb lett az anyagcserém az utóbbi időben.
5. köszönöm! Mennyi idő után vetted észre a hajhullás javulását?
A héten voltam kontroll vérvételen, nagyon jók lettek az eredmények:) igaz, anti-tpo-t nem néztek, pedig nekem az nagyon magas volt. Vagy, ha a tsh lemegy, akkor az anti-tpo is?
Fogyásom beindult (szigorú diéta-mozgással), de a hajhullás nem állt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!