Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Folyton tördelem az ujjamat!...

Folyton tördelem az ujjamat! Lehet valami mellékhatása?

Figyelt kérdés
Igazából legalább 5 éve csinálom, mind a két kezemen az ujjaimon 3 részen is! Igazából nem vagyok ideges, egyszerűen rászoktam, és tudom, hogy egyáltalán nem bírom abbahagyni. Volt egy nap amikor nem csináltam és valósággal fájt a kezem miatta! Ha nem csinálom attól leszek ideges! Van amikor észre se veszem, hogy csinálom... de mindennek lehet bármi mellékhatása?? Egyenlőre cseppet sem fáj a kezem!
2012. márc. 20. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ízületeidnek nem tesz jót, lehet majd később begyulladnak, fájni fognak, sérülékenyebbek lesznek és lazábbak.
2012. márc. 20. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
izületeid tönkremennek,remegni fog a kezed idösebb korodban.
2012. márc. 20. 17:23
 3/5 anonim válasza:
Ha minden egyes ropogtatásnál egy porc azon a helyen ahol ropogtatod el és vissza ugrik.Egy idő után a porcok elkezdenek kikopni a kezedből.Nagyon remegni fog a kezed és az evőeszközt is alig tudod majd megfogni idős korodra.
2013. júl. 24. 11:52
 4/5 A kérdező kommentje:
A baj, hogyha nem tördelem(volt amikor 2 napig nem csináltam) akkor meg elkezd fájni(akkorra már nagyon fájt). Olyan mintha függőség lenne.
2013. júl. 24. 18:16
 5/5 anonim válasza:
Azért fáj , mert sokáig csináltad ez ellen már nem tudsz mit tenni....
2013. szept. 1. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!