Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A pajzsmirigy alulműködése...

A pajzsmirigy alulműködése biztos hogy hízáshoz vezet?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor hány kilót lehet tőle meghízni? Ki lehet gyógyulni belőle? Az orvosom azt mondta hogy a normális 4,6 körül van és nekem 6,4.Rendszeres testmozgással kevesebbet hízunk?
2012. ápr. 20. 15:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem 14 éves korom óta van, kigyógyulni nem lehet, gyógyszert kell szedni míg élsz, de amúgy ha jól be lesz állítva észre sem veszed,, a 6-os érték tényleg rossz, hízni lehet, nagyon is, ha valaki nem figyel könnyen elúszhat, a lényeg, hogy annyi kalóriát vigyél be amennyit fel is használsz, ez egyéni, tényleg figyelni kell az evésre, 6 után már nem kéne, én nem mozgok de teljesen jól tartom a súlyom, régebben volt nehéz leadni mikor kiderült ez az egész, mert ott előbb híztam , mint ahogy kiderült így le kellett mozogni.A hízás a lelassult anyagcsere miatt van ezért kell megválogatni a nehéz kajákat, amúgy nem törvény hogy ha alulműködik akkor kövér leszel, ez nem így megy. Ami még zavaró benne a haj gyors zsírosodása, esetleg ha nincs jól beállítva a gyógyszer akkor egész nap aludnál, semmihez nincs kedved plusz székrekedés is kísérheti, de mondom, a kontrollok alatt beállítják és észre sem veszed a tüneteket, mert nem is lesznek. Szülésnél kell majd folyamatos ellenőrzés az orvostól, mert ott meg kell emelni az adagot.
2012. ápr. 20. 15:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! én is 14 éves vagyok és most derült ki nálam! én egyébként nagyon hiperaktív vagyok , így is el fogok "lustulni" ?
2012. ápr. 20. 16:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, hogy lehetsz hiperaktív, ha már most azt mondják alulműködik akkor már nem kéne annak lenned.
2012. ápr. 20. 16:04
 4/9 A kérdező kommentje:
És mikor kezdődik el a hízás? amikor elkezdem szedni a gyógyszert? mitől hizok majd a gyógyszertől vagy mitől?
2012. ápr. 21. 10:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Írtam már, a gyógyszer pont ezt akadályozza meg mivel beállítja a normál szintet, ha most nem híztál már el akkor nem fogsz, de látom ez a legnagyobb gondod, a hízás, véletlenül se az hogy kihullik az összes hajad vagy hogy átalszod az életed....
2012. ápr. 21. 11:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen ez foglalkoztat a legjobban mert most fogytam le 10 kg-ot 1 év alatt és nincs kedvem újra visszahízni.
2012. ápr. 21. 12:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Neked sok hajad kihullott? és tényleg sokat alszol?
2012. ápr. 21. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Hosszú hajam nem lehet, mert csomókban hullik a hajszálak legyengülésétől, eddig ha felkeltem fél 5-kor reggel munka miatt utána elaludtam délután mert nem bírtam, de kontrollon voltam és megemeltük a gyógyszer adagot most már kibírom reggel fél 5-től este 9-ig. Minden a jó gyógyszeradagon múlik.
2012. ápr. 21. 12:40
 9/9 anonim válasza:

az összes pajzsmirigy probléma a torokcsakra alul vagy túlmüködésére vezethető vissza. Óvatosan végrehajtott jógagyakorlatok

(hídállás, gyertyaállás) viparita karini)

'csodákra képesek' valójában természetes egyensúlyt állytanak vissza. Jógaoktató javasolt.

2015. dec. 29. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!