Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Puffadt hassal mit lehet...

Puffadt hassal mit lehet kezdeni? Olyat írjatok kérlek, ami nektek már bevált!

Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha egy bizonyos ételtől puffad (pl. bab), akkor ne edd meg. Ha sok étel okozza, ill. ez egy folyamatos vagy gyakran visszatérő probléma, akkor fordulj orvoshoz.

A kolléganőm 1,5 évig puffadt, rá 2 hónapra meghalt hasnyálmirigyrákban. Nem vicc, és ne hagyd magad lerázni, neki is 1,5 évig mondták, hogy nincs semmi baja, pedig a leletein is látszott, hogy van, csak az orvos elszúrta.

2012. ápr. 19. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:

erre én is kiváncsi vagyok, mert az Espumisan nem használ nálam...elég puffadós vagyok, bármi felfúj.

Bocs az offért.

2012. ápr. 19. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha vérvételen és legalább hasi ultrahangon már voltál, próbáld meg a natur Actíviát, nekem 1 hét után segített, esténként ettem meg 1 dobozzal.
2012. ápr. 19. 16:52
 4/4 anonim válasza:

mert tudatlan vagy.

1 lehet h ténnyeg vmi bajod van

2. rosszul társítod a kajákat pl: gyümölcsöt csak éhgyomorra lehet enni. Ha máskor eszed felpuffadsz

3. Ha a szénhidrátot fehérjével eszed puffadsz

4. lehet h liszt érzékeny vagy tej

5. az édességtől is lehet puffadni

6. kandidás vagy (gomba)

Igazából tisztába kéne lenned az emberi emésztéssel.Olvass utána esetleg ajánlani tudom a paleo diétát. ;)

2012. ápr. 21. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!