Vérző mandula, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Épp mandulaköveket szedtem ki a mandulámból, vagyis fogpiszkálóval óvatosan piszkáltam. Sajnos valahogy megsértettem egy picit és most vérzik. Nem vészes, csak csöppet rózsaszínes volt a nyálam. Kell valamit azonnal tennem, vagy később?2012. ápr. 17. 19:05
1/7 anonim válasza:
Jaj... hát persze hogy kell, ott rengeteg baktérium van :S Istenem, hogy jutott eszedbe fogpiszkálóval piszkálni a torkodat??? Hány éves vagy?
2/7 A kérdező kommentje:
van mandulakövem és borzasztóan zavaró, és csak azt szerettem volna kipiszkálni. 21 éves vagyok... és most mit csináljak?
2012. ápr. 17. 19:10
3/7 anonim válasza:
gargarizálj jó erősre főzött kamillateával.
4/7 anonim válasza:
Hogy máskor ne piszkáld! [link]
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. ápr. 17. 19:22
6/7 anonim válasza:
Hát ez nagyon jó, én is pont ezt csináltam, megpróbáltam kipiszkálni, de én fülpiszkálóval és nekem is rózsaszínes volt a nyálam. és én is 21 vagyok:) fogpiszkálóval semmi képpen se csináld mert megszúrhatod a manduládat. Látod, még nekem is rózsaszín volt a nyálam , pedig a fülpiszkáló végén lévő vattával csináltam. Szerintem nem érdemes hozzá nyúlni, mert van ami kijön, de egy része mélyebbre csúszik. Ezentúl tutira nem nyúlok hozzá.
7/7 A kérdező kommentje:
bakker, most jöttem rá, hogy elírtam a kérdést.. nem fogpiszkálóval, hanem fülpiszkálóval csináltam.. ugyanígy mint te utolsó! az a baj, hogy mikor kiszedem őket olyan jó, mert érzem h tiszta nincsenek ott, és máskor is csinálnám, de félek h minél többet csinálom annál gyakrabban jön :( ezt tenem vetted észre? meg olyan kellemetlen hogy akármikor kijönnek és félek hogy egyszer pl. csókolózásnál ... na az nagyon kellemetlen lenne :( erről te mit gondolsz?
2012. ápr. 21. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!