Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tüszős mandula gyulladás?

Tüszős mandula gyulladás?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy szerdára megfáztam egy picit,kis orrfolyás más probléma nem volt,viszont tegnap este elkezdett kicsit fájni a mandulám és egyik oldalon picit bevan dagadva (kiskoromba kivették,ezekszerint visszanőt) nem fáj a nyelés nincs lázam se fej fájás,viszont nagyon félek hogy ne hogy tüszös mandulla gyulladásom legyen! Sajnos ma nincs háziorvos,leghamarabb hétfőn tudok elmenni...vagy ez lehet csak virusos gyulladás?
2012. márc. 30. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
én vennek phlogosolt és azzal öblögetnék!ha tüszös fáj a nyelés,kinyitot a szád és ilyen sargas-feheres genny termelödik,azt látni fogod.
2012. márc. 30. 10:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,akkor el is megyek a patikába!viszont ha esetleg tüszős gyulladás és csak hétfőn megyek dokihoz nem lessz semmi szövődmény ennyi idő alatt? ne haragudjatok hogy ennyit kérdezek,kicsit pánikolós vagyok...
2012. márc. 30. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!